Stjerneproduceren Scott Rudins nedtur fortsætter – fjernes fra fem prestigefilm

Stjerneproduceren Scott Rudins nedtur fortsætter – fjernes fra fem prestigefilm
Scott Rudin i 2008. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

The Hollywood Reporter bragte for nylig en stor artikel om den Oscar-vindende producer Scott Rudins magtmisbrug og chikane gennem årtier. Det førte til, at Rudin trak sig fra en række Broadway-produktioner og efterfølgende beklagede sin opførsel.

Men nedturen for Rudin fortsætter. Ifølge Deadline er han også blevet fjernet som producer på fem film, som han var ansat til at producere for det anerkendte selskab A24.

Filmene var blandt andet Joel Coens ’The Tragedy of McBeth’ med Denzel Washington, Frances McDormand, Brendan Gleeson og Ralph Ineson på rollelisten, ’The Humans’ med Steven Yeun, ‘Red, White and Water’ med Jennifer Lawrence og Brian Tyree Henry og Alex Garlands ‘Men’.

Mens man i filmbranchen har kendt til Rudins opførsel i årtier, ser det altså nu ud til, at afdækningen får konsekvenser. Der er nok ikke mange, der vil associeres med ham lige foreløbigt, og nu er Rudins fremtid for alvor et åbent spørgsmål.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af