’Vildmænd’ med Rasmus Bjerg og Zaki Youssef er udtaget til prestigefyldt amerikansk filmfestival

’Vildmænd’ med Rasmus Bjerg og Zaki Youssef er udtaget til prestigefyldt amerikansk filmfestival
Rasmus Bjerg i 'Vildmænd'. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

Thomas Daneskov er et af dansk films mest spændende talenter, der tilbage i 2015 slog sit navn fast med den CPH PIX-vindende ’Eliten’ og siden med DR3-serien ’Joe Tech’.

Nu er han tilbage med actionkomedien ’Vildmænd’, som han har skrevet sammen med Morten Pape.

Og længe inden den danske premiere får filmen en flot udmærkelse. ’Vildmænd’ er nemlig udtaget til Tribeca Film Festival i New York, hvor den får verdenspremiere, og hvor den skal konkurrere med ni andre film om prisen for den bedste internationale film (International Narrative Competition). Festivalen, der i sin tid blev stiftet af Robert De Niro og hører til en af USA’s mest anerkendte, løber af stablen fra 9. juni-20. juni.

‘Vildmænd’ handler om den moderne mand, Martin, der forlader sin kone og komfortable hverdag og rejser til Norge, hvor han vil leve i harmoni med naturen. Dannelsesrejsen går langt fra som planlagt, da hashsmugleren Musa dukker op efter et biluheld, og pludselig er Martin indblandet i hans kriminelle aktiviteter. Det resulterer i, at både Musa og Martin tvinges på flugt gennem Norges natur fra både kriminelle og politi.

Rasmus Bjerg spiller wannabe-vildmanden Martin, og han står overfor Zaki Youssef, der snart kan opleves i rollen som Assad i det kommende reboot af Afdeling Q-filmene, ’Marco Effekten’. De to skuespilleres veje er før krydset med Ulaa Salims ’Danmarks sønner’.

Filmen får dansk premiere 28. oktober i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af