Chris Pratt rejser i tiden i Amazon Primes store sci-fi-satsning – se traileren til ‘The Tomorrow War’

Chris Pratt rejser i tiden i Amazon Primes store sci-fi-satsning – se traileren til ‘The Tomorrow War’
'The Tomorrow War'. (Foto: PR/Amazon Prime)

Der er dømt storladen sci-fi-blockbuster hjemme i stuerne, når ‘The Tomorrow War’ lander på Amazon Prime 2. juli.

Distributionsrettighederne til den nye filmsatsning kostede ifølge Indiewire streamingtjenesten over en milliard kroner. Den nye trailer viser da også, at vi har at gøre med en effekttung (og til tider komisk) actionbasker med de prominente navne Chris Pratt, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski og Betty Gilpin på rollelisten.

Filmen følger familiefaren og skolelæreren Dan (Pratt), som sendes i krig – i fremtiden. Personer fra år 2051 lander således i vores tid for at varsle, at menneskeheden 30 år ude i fremtiden er ved at tabe kampen mod en dødbringende alienrace. Den eneste løsning er, at vor tids kampdygtige individer rejser frem i tiden og kæmper med.

‘The Tomorrow War’ er instrueret af Chris McKay, som senest stod bag de to ‘Lego Batman’-film. Manuskriptet er skrevet af relativt ukendte Zach Dean, der har filmene ‘Deadfall’ og ’24 Hours to Live’ på cv’et.

Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af