Den er god nok: Timothée Chalamet skal spille Willy Wonka

Den er god nok: Timothée Chalamet skal spille Willy Wonka
Timothée Chalamet. (Foto: Lisa Maree Williams/Getty Images)

Efter længere tids insisterende rygter kan Deadline nu bekræfte, at Timothée Chalamet indtager rollen som alletiders mest lumske/lettere sadistiske chokoladefabriksejer Willy Wonka i en prequel til ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

Filmen fortæller historien om, hvad der gik forud for Willys moralske deroute, og ‘Paddington’-instruktøren Paul King – som om nogen forstår at spinde fabelagtige eventyr med et komisk bid – springer bag kameraet.

Sidst vi så Willy og hans lilla jakkesæt blev han som bekendt spillet med veloplagt, foruroligende psykopati Johnny Depp i Tim Burtons version af Roald Dahls børnebogklassiker. ‘Chocolate’-universet er sidenhen kommet under nogen kritik over den »racistiske« fremstilling af Willys små hjælpere, oompa loompaerne.

Hvordan ‘Wonka’ vil takle dén tematik og om oompaerne overhovedet er med i den kommende film, er endnu uvist.

‘Wonka’ får premieie 17. marts 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af