Ewan McGregor er ikonisk modedesigner i første trailer til Netflix-serien ’Halston’

Ewan McGregor er ikonisk modedesigner i første trailer til Netflix-serien ’Halston’
Ewan McGregor i 'Halston'. (Foto: Atsushi Nishijima/Netflix)

Ewan McGregor er til næste år atter aktuel i rollen som Obi-Wan Kenobi i Disney+-serien af samme navn, men det er ikke den eneste serie, han skal bære den kommende tid.

I Netflix-serien ‘Halston’ skal McGregor spille den amerikanske modedesigner Roy Halston Frowick, eller blot Halston, i en miniserie, som sætter fokus på modedesignerens liv og karriere.

Vi følger Halston i New York i 1970-80’erne, hvor han arbejder sig op gennem fødekæden i den hårde branche i en æra, som han i sidste ende er med til at definere med sit modeimperium. Med sit eget navn i centrum for brandet må han kæmpe mod en række trusler, der ønsker at vippe ham af pinden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien er blandt andet produceret af Ryan Murphy (’American Horror Story’). Broadway-forfatteren Sharr White er skaberen bag, og Daniel Minahan er instruktør på serien.

Foruden McGregor medvirker blandt andre Bill Pullman som forretningsmanden David J. Mahoney, Rory Culkin som ’Batman & Robin’-instruktøren Joel Schumacher, Krysta Rodriguez som ingen ringere end Liza Minnelli og Vera Farmiga som en kvinde ved navn Adele.

Serien får premiere 14. maj på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af