‘Greys Anatomy’-stjerne får stor rolle som nonbinær karakter i ’Sex and the City’-reboot

‘Greys Anatomy’-stjerne får stor rolle som nonbinær karakter i ’Sex and the City’-reboot
Sara Ramírez i 'Grey's Anatomy'. (Foto: PR)

Det kommende ’Sex and the City’-reboot med titlen ’And Just Like That’ bringer Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristen Davis) tilbage på det smalle lærred efter et par skuffende film.

Men det bliver altså uden en række af seriens store navne, vigtigt selvfølgelig Kim Cattrall, der spillede Samantha Jones i den originale serie og de to film. Det er ikke usandsynligt, at Cattrall har valgt at udeblive efter den voldsomme mudderkastning, som hun og Sarah Jessica Parker har taget del i.

Nu er vi dog blevet en smule klogere på, hvem der træder i stedet for Samantha.

Sara Ramírez, der spiller den biseksuelle Dr. Callie Torres i ’Grey’s Anatomy’, vil få en stor rolle i serien, hvor hun skal spille Che Diaz, en non-binær queer standupkomiker, der er vært for en podcast, som Carrie ofte gæster. Det skriver Indiewire.

Michael Patrick King, der både har stået bag den originale serie og de to film, og som er executive producer på ’And Just Like that’, siger om Ramírez casting:

»Alle på ’And Just Like That’ er begejstret over, at en så talentfuld skuespiller som Sara Ramírez har sluttet sig til ’Sex and the City’-familien. Sara er et enestående talent, som både er bekvem med komedie og drama – og vi er meget begejstret over at kunne skabe denne nye karakter til showet«.

Rebootet, der vil bestå af 10 afsnit i første sæson, har fortsat ingen premieredato, men forventes at få premiere i slutningen af 2021 eller starten af 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af