Jeffrey Epsteins advokat sagsøger Netflix for 80 millioner dollars

Jeffrey Epsteins advokat sagsøger Netflix for 80 millioner dollars
'Jefferey Epstein: Filthy Rich' på Netflix. (Foto: Netflix)

»Vi vil helhjertet forsvare vores samarbejdespartnere og serien«.

Sådan lød det i går i et statement fra Netflix, efter at den afdøde forretningsmand og sexhandeldømte Jeffrey Epsteins advokat, Alan Dershowitz, har lagt sag an mod streamingtjenesten.

Dershowitz har set sig særdeles sur på Netflix’ dokumentarserie ‘Jeffrey Epstein: Filthy Rich’, hvori det fremgår, at Epstein beordrede pigen Virginia Giuffre til at have sex med advokaten.

Dén påstand er falsk, ifølge Dershowitz og hans egne advokater, som nu vil have Netflix til at hoste op med intet mindre end 80 millioner dollars i skadeerstatning. Dershowitz påstår, at dokumentaren ikke fremlægger oplysninger, der sår tvivl om Guiffres anklage.

»Netflix vildledte helt bevidst professor Dershowitz i forhold til, hvad deres intetioner med hans medvirken i serien var, og fremstillede ham med vilje i et ondskabsfuldt lys«, skriver Dershowitz’ juridiske team.

‘Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ fik premiere på Netflix sidste år, og siden har Dershowitz bygget sin sag op. Netflix afviser dog kategorisk, at der skulle være hold i advokatens anke.

Epstein blev arresteret for sexhandel i 2019, og begik selvmord i fængslet en måned efter. Dershowitz repræsenterede Epstein tilbage i 00’erne, hvor rigmanden ligeledes blev anklaget for seksuel omgang med mindreårige. Dengang sørgede Dershowitz for, at Epstein indgik et forlig, der kun resulterede i en ganske kort fængselsdom.

‘Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af