Mads Mikkelsen gentager skurkerolle i næste ‘Doctor Strange’-film

Mads Mikkelsen gentager skurkerolle i næste ‘Doctor Strange’-film
Mads Mikkelsen i 'Doctor Strange' fra 2016.

Mads Mikkelsen er vitterligt her der og alle vegne: Han har tidligere i år afsluttet optagelserne til Harry Potter-franchisens næste ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’-film, og for tiden laver han prøver på ‘Indiana Jones 5’.

Nu fremgår det af et nyt interview med Indiewire, at han derefter gentager sin rolle som skurken Kaecilius fra ‘Doctor Strange’ i den kommende opfølger ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

Rollen har tidligere været rygtet, men har endnu ikke været bekræftet. Hvor stor rollen bliver i filmen, der som titlen antyder vil nedbryde tid og sted og derfor muligvis også kan pege tilbage i tiden omkring 1’eren, fremgår ikke.

I interviewet med Indiewire forklarer den danske superstjerne også, hvorfor han ikke vil være involveret i det kommende remake af ‘Druk’, som Leonardo DiCaprio er en af hovedkræfterne bag.

»Jeg er glad for ikke at være en del af det«, siger han.

»Ulig teater, hvor du kan lave det ét år og så lave det igen nogle år senere, så er de små øjeblikke på film noget, der sker lige nu og her – noget interessant, din skuespillerkollega tager med på optagelserne den dag. Jeg ville sikkert have lyst til at ændre scenerne igen. Det kan aldrig ske. Det er tricky at spille den samme karakter igen. Det er bedre i andres hænder«, siger han.

For tiden er Mads Mikkelsen stadig aktuel i de danske biografer med både ‘Druk’ og ‘Retfærdighedens ryttere’ – i tilgift til floppet ‘Chaos Walking’, som skuespilleren forståeligt nok ikke har set det store behov for at promovere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af