Nu kan du komme hjem til George Clooney – verdens værste roommate – i Italien

Nu kan du komme hjem til George Clooney – verdens værste roommate – i Italien
George Clooney. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

I et samarbejde mellem George Clooneys velgørenhedsorganisation, The Clooney Foundation for Justice, og fundraisingsorganisationen Omaze kan man nu vinde en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når pandemien på et tidspunkt får sin ende, kan man ved en donation til Clooneys velgørenhedsorganisation deltage i konkurrencen om at møde stjerneskuespilleren og hans kone Amal Clooney til en uforglemmelig aften i deres hus ved Lake Como i Italien.

Sammen med en ledsager bliver man fløjet til Italien, hvor man skal overnatte et fornemt, firestjernet hotel, før man kommer hjem til hr. og fru Clooney.

I forbindelse med konkurrencen har Omaze lagt en underholdende video op på deres Youtube-kanal, hvor Clooney forklarer om glæden ved at møde fremmede mennesker i en pandemitid – han var selv i lockdown med en mand ved navn Byron, som modsat Clooney ikke har lykkelige minder om deres tid sammen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»En af de bedste ting ved at møde nye mennesker er, at du aldrig kan vide, hvornår et livslangt venskab begynder at blomstre. Rent faktisk, rent tilfældigt, endte jeg med at tilbringe det meste af sidste år i selskab med den her tilfældige fyr – og vi er praktisk talt bedste venner nu«, forklarer den begejstrede Hollywood-skuespiller.

Byron er derimod tilsyneladende af en diametral modsatrettet opfattelse:

»Anbefaler jeg at hænge ud med George Clooney? Nej. Nej, det gør jeg ikke!«

Senere i videoen begynder man at forstå Byrons frustrationer, da Clooney tager sig god tid på toilettet, virker sygeligt besat af Brad Pitt, afbryder hans roommates virtuelle arbejdsmøder og tvinger Byron til at se ’Ocean’s Eleven’ og ’Batman & Robin’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af