Se de første billeder til ‘Game of Thrones’-spinoffserien ‘House of the Dragon’

Se de første billeder til ‘Game of Thrones’-spinoffserien ‘House of the Dragon’
'House of the Dragon'. (Foto: PR)
STREAMING TOGETHER

I sidste uge offentliggjorde HBO, at produktionen var blevet skudt i gang til ’House of the Dragon’, der markerer den første i en række planlagte ’Game of Thrones’-prequels.

Siden da har tingene taget fart. Allerede nu har HBO offentliggjort en række billeder fra serien, hvor man kan se skuespillerne som deres karakterer og iklædt kostumer.

‘House of the Dragon’. (Foto: PR)
‘House of the Dragon’. (Foto: PR)

Et af billederne leder straks tankerne hen på Daenerys Targaryen, hvor blandt andet ’The Crown’-skuespilleren Matt Smith har overtaget de hvide lokker – og med tanke på at serien fokuserer på House Targaryen, giver det da også god mening.

Blandt de medvirkende er Paddy Considine, som vi senest så i ‘The Outsider’, der skal spille kongen Viserys Targaryen, mens Matt Smith spiller rollen som Viserys’ yngre bror og arving, Daemon Targaryen.

Emma D’Arcy skal spille Viserys’ førstefødte, Rhaenyra Targaryen, som er en dragerytter af rent valyrisk blod, og Olivia Cooke (‘Sound of Metal’) medvirker som datteren af Otto Hightower, der spilles af Rhys Ifans (’The Amazing Spider-man’).

Og så er der Steve Toussaint, der har fået rollen som Lord Corlys Velaryon eller ‘The Sea Snake’. Han står tilmed til at få sin eget spinoff i en serie, der har den foreløbige arbejdstitel ‘9 Voyages‘.

Serien er skabt af Ryan Condal og George R.R. Martin, mens Miguel Sapochnik, der også instruerede en række ’Game of Thrones’-afsnit, er blevet hyret til at instruere en håndfuld afsnit, herunder pilotafsnittet.

Premieredatoen for ’House of the Dragon’ er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af