‘Game of Thrones’-skuespiller sagsøger Marilyn Manson for seksuelle overgreb

‘Game of Thrones’-skuespiller sagsøger Marilyn Manson for seksuelle overgreb
Marilyn Manson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Da Evan Rachel Wood i starten af året anklagede sin tidligere kæreste Marilyn Manson for overgreb og manipulation, fulgte flere kvinder med lignende uhyggelige historier om rocksangeren.

En af dem var skuespiller Esmé Bianco, der spillede Ros i ‘Game of Thrones’. I et interview med The Cut fortalte hun om de fysiske og psykiske men, Manson gav hende, da de påbegyndte et romantisk forhold i 2009, hvor hun skulle medvirke i en aldrig udgivet musikvideo til sangen ‘I Want To Kill You Like They Do In the Movies’ samt en gyserfilm med titlen ‘Phantasmagoria’, der heller ikke er blevet udgivet.

Nu har Bianco sagsøgt Manson for seksuelt overgreb og seksuel vold, fortæller blandt andre Complex. Hun anklager desuden musikeren med det borgerlige navn Brian Warner og hans tidligere manager Tony Ciualla for menneskehandel, idet den britiske skuespillers amerikanske visa var oprettet på baggrund af sin medvirken i deres filmprojekter, hvorfor Manson ifølge søgsmålet »kunne kontrollere frøken Bianco ved at true med at trække sin støtte, hvis hun gjorde ham utilfreds«.

»Hr. Warner brugte stoffer, tvang og trusler til at fremtvinge samleje med frøken Bianco ved flere lejligheder. Hr. Warner voldtog frøken Bianco i eller omkring maj 2011«, lyder det blandt andet i søgsmålet, som beskriver, at Mansons handlinger bestod i »at slå, bide, skære i og piske frøken Biancos bagdel, bryster og genitalier til hr. Warners nydelse – alt sammen uden sagsøgers samtykke«.

Marilyn Mansons advokat, Howard King, har givet en officiel udtalelse om søgsmålet til Rolling Stone: »Disse påstande er beviseligt usande. Dette søgsmål blev først givet, efter min klient afviste at blive afpresset af frøken Bianco og hendes advokat og give efter for deres skandaløse pengekrav baseret på opførsel, der simpelthen aldrig skete. Vi vil med stor energi anfægte disse beskyldninger i retten og er fortrøstningsfulde om, at vi vil sejre«.

I forbindelse med nyheden om søgsmålet har Esmé Bianco delt et opslag på Twitter, hvor hun blandt andet skriver, at hun håber, hendes søgsmål vil forhindre den hidtil ustraffede Marilyn Manson i at begå overgreb på flere kvinder. Hendes opslag kan læses herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af