Seth Rogen udelukker samarbejde med James Franco – og fortryder upassende ‘Saturday Night Live’-joke

Seth Rogen udelukker samarbejde med James Franco – og fortryder upassende ‘Saturday Night Live’-joke
Seth Rogen (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

Seth Rogen og James Franco var et nærmest uadskilleligt makkerpar gennem mange år – både udenfor og på filmsettet, hvor de lavede et væld af film sammen. ’Freaks and Geeks’, ’Pineapple Express’, ’This Is the End’ og ‘The Disaster Artist’ for blot at nævne et par stykker.

Men den tid er efter alt at dømme forbi.

For nylig understregede Rogen nemlig i et interview med The Sunday Times, at han ikke har planer om at arbejde sammen med Franco igen. Det til trods for, at han tilbage i 2018 forklarede, at hans »perspektiv var mindre relevant«, da Franco blev anklaget for seksuelle krænkelser af to skuespillerelever.

I dag er Rogens tone en noget anden:

»Jeg kigger også tilbage på det interview i 2018, hvor jeg kommenterede på, om jeg ville blive ved med at arbejde sammen med James, og sandheden er, at jeg ikke har gjort det, og ikke har planer om at gøre det«, siger han.

Rogen fortsætter med at beklage, at han i 2014 på ’Saturday Night Live’ latterliggjorde en 17-årig piges beskyldninger af Franco, der gik ud på, at Franco havde skrevet til hende direkte på Instagram for at mødes med hende.

»Det jeg kan sige er, at jeg tager afstand fra misbrug og chikane, og jeg ville aldrig dække over andres handlinger (… ) Ikke desto mindre kigger jeg tilbage på den joke, som jeg lavede på ’Saturday Night live’ i 2014, og jeg fortryder det meget. Det var en forfærdelig joke«.

Tidligere har Rogen fået kritik for sin rolle som producent på ’The Disaster Artist’ af skuespillerinden Charlyne Yi, der kaldte Rogen for en af Francos mange enablere, som muliggjorde, at Franco kunne forsætte sine krænkelser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af