Jennifer Aniston og Reese Witherspoon er tilbage med ‘The Morning Show’ – se traileren til anden sæson

Jennifer Aniston og Reese Witherspoon er tilbage med ‘The Morning Show’ – se traileren til anden sæson
Jennifer Aniston i traileren til 'The Morning Show' sæson 2. (Foto: screenshot fra Youtube)

Efter lanceringen af Apple TV+ i 2019 har ‘The Morning Show’ vel nok været streamingtjenestens mest succesfulde flagskibsserie. Til sidste års Emmy-prisuddeling blev Jay Carson og Kerry Ehrins MeToo-tematiserende serie for eksempel nomineret i hele otte kategorier og gik hjem med en enkelt statuette.

Efter en corona-forsinket produktion er Apple-serien omsider klar med anden sæson senere i år. I den anledning er der netop blevet udgivet en ny trailer, som giver en forsmag på begivenhederne efter første sæsons cliffhanger, hvor morgennyhedsværterne Alex (Jennifer Aniston) og Bradley (Reese Witherspoon) afslørede deres egen tv-kanals interne skandaler om magtmisbrug og seksuel krænkelse for alle seerne.

Foruden Aniston og Witherspoon vender også skuespilkollegaerne Steve Carell, Billy Crudrup (som vandt ovennævnte Emmy-statuette), Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar og Tom Irwin tilbage i ‘The Morning Show’s anden sæson.

Nytilkomne skuespillere til castet tæller komiker Hasan Minhaj (‘The Daily Show’), Greta Lee (‘Russian Doll’), Ruairi O’Connor (‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’), Holland Taylor (‘Two and a Half Men’), Tara Karsian (‘American Horror Story’), Valeria Golino (‘Portræt af en kvinde i flammer’) og Julianna Margulies (‘Skadestuen’).

Anden sæson af ‘The Morning Show’ får premiere 17. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af