‘Klovn’ er allerede forlænget med sæson 9

‘Klovn’ er allerede forlænget med sæson 9
Frank Hvam og Casper Christensen i 'Klovn the Final'. (Foto: PR)

Den ottende sæson af Casper Christensen og Frank Hvams ‘Klovn’ er endnu ikke løbet over skærmen på TV 2, men alligevel er hitserien blevet forlænget med sæson ni.

Det skriver B.T., der har fået bekræftet nyheden hos TV 2. For en uge siden delte skuespilleren Andreas G. Hansen desuden et billede fra optagelserne, der er i gang lige nu.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I morgen har TV 2 premiere på sæson otte, der noget overraskende udkommer kun halvandet år efter den sidste film i serien, ‘Klovn: The Final‘.

Men selvom Casper og Frank har udtalt, at der ikke kommer endnu en film, er de altså langt fra færdig med at udforske universet på seriefronten. TV 2 kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om der kommer en sæson mere efter otte og ni.

Sæson otte har titlen ‘Vore bedste år’ og tager udgangspunkt i, at det umage makkerpar skal omstille sig til livet oppe i årene. Sæsonen byder på masser af gamle kendinge og nye ansigter som Pilou Asbæk, Morten Messerschmidt og Natasja Crone. Casper Christensen har som noget nyt instrueret alle otte afsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af