Mia forstyrrer Franks frikvarter i første klip fra den nye sæson ‘Klovn’

Mia forstyrrer Franks frikvarter i første klip fra den nye sæson ‘Klovn’
'Klovn' sæson 8. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

Der er nu kun lidt over en uge til, at ‘Klovn’ gør comeback med sæson 8 på TV 2.

Søndag den 6. juni lander første afsnit, og nu har TV 2 offentliggjort første lille klip fra sæsonen, hvor Frank har svært ved at koncentrere sig om sin podcast ‘Franks Frikvarter’, mens Mia pusler i baggrunden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad det udvikler sig til, må vi vente lidt endnu med at se, men den nye (og måske sidste) sæson med Frank og Caspers eskapader bærer undertitlen ‘Vores bedste år’, hvilket lyder som en hentydning til, at duoen kæmper med at have nået en vis alder.

Den nye sæson består af otte afsnit, hvor velkendte karakterer som Pykker, fætter Andreas og Michael Carøe vender tilbage, mens gæsterollerne som altid står i kø, denne gang blandt andet med Pilou Asbæk og Ole Bornedal som medlemmer af en filmklub og Natasja Crone og Stéphanie Surrugue i Mias læseklub.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af