‘Mission Impossible 7’-optagelser lukket ned på grund af corona-tilfælde – for tredje gang

‘Mission Impossible 7’-optagelser lukket ned på grund af corona-tilfælde – for tredje gang
Tom Cruise i 'Mission: Impossible – Ghost Protocol'. (Foto: PR)

Det spredte sig som en steppebrand på internettet, da en lydbid af Tom Cruise, der råber og skriger af to filmarbejdere, som tilsyneladende stod for tæt på hinanden ved en monitor på ‘Mission: Impossible 7’-settet, blev lækket til offentligheden.

Men det har ikke forhindret optagelserne til den ventede actionfilm i nu at blive lukket ned på grund af covid-19. Igen.

Studiet bag filmen, Paramount, bekræfter over for Indiewire, at de igangværende optagelser i Surrey i England er indstillet indtil 14. juni efter positive coronatests under de løbende rutinetests.

Det er tredje gang, pandemien sætter en stopper for Ethan Hunts syvende umulige mission. Først måtte settet lukke ned i marts ved covid-19’s frembrud, før optagelserne begyndte igen i september. Senere blev det lukket igen, efter 12 mennesker fra holdet blev testet positive.

I december gav Tom Cruise så sin opsang, som de to medarbejdere nok sent vil glemme. Og nu er stjernen så efter sigende gået i selvisolation igen.

‘Mission: Impossible 7’ skal – om alt går vel – have premiere 27. maj næste år, hvorefter den efter planen kommer på Paramount+ i juli samme år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af