Tom Cruise forsvarer sit virale vredesudbrud under ‘Mission: Impossible 7’-optagelserne

Tom Cruise forsvarer sit virale vredesudbrud under ‘Mission: Impossible 7’-optagelserne
Tom Cruise. (Foto: Shannon Finney/Getty Images)

Tilbage i december gik et vredesudbrud fra Tom Cruise verden rundt. I en lydoptagelse kunne man høre skuespilleren råbe ad to filmfolk fra produktionen af den syvende film i ‘Mission: Impossible’-franchisen, fordi de ikke havde overholdt corona-forskriften om en meters afstand til hinanden.

»Vi skaber tusindvis af jobs, motherfuckers! Jeg vil aldrig nogensinde se det igen. Nogensinde! Og hvis du ikke overholder det, er du fyret, og hvis jeg ser dig gøre det igen, er du fucking væk herfra«, lød det blandt andet fra Hollywood-stjernen over for de mundlamme filmfolk.

Kort efter forsvarede skuespilkollega George Clooney Cruises vredesudbrud, selvom han ikke selv ville »have gjort det så stort«, samtidig med at et tidligere Scientology-medlem kaldte episoden et PR-stunt. Nu udtaler Cruise sig omsider selv om den virale hændelse.

»Jeg sagde, hvad jeg sagde. Der var meget på spil på det tidspunkt«, fortæller han i et interview med magasinet Empire, hvor han tilføjer, at han ikke råbte foran »hele crewet«, men kun adresserede »udvalgte folk«, som var involverede i bruddet på retningslinjerne.

På daværende tidspunkt var verden – og filmbranchen – noget mere nedlukket end i dag, og ‘Mission: Impossible 7’-produktionen var allerede blevet forsinket to gange på grund af corona.

»Alle de følelser gik gennem mit hoved«, siger Cruise. »Jeg tænkte på de mennesker, jeg arbejder sammen med, og på min branche. Og det at hele crewet vidste, vi var begyndt at optage en film, var sådan en kæmpe lettelse«.

Siden skideballen har der ifølge Indiewire ikke været nogen brud på corona-retningslinjerne under produktionen af ‘Mission: Impossible 7’, som står til at få biografpremiere 26. maj 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af