Se den første teaser til ‘Kastanjemanden’ på Netflix: »Har du nogen kastanjer med til mig i dag … ?«

Se den første teaser til  ‘Kastanjemanden’ på Netflix: »Har du nogen kastanjer med til mig i dag … ?«
Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic har hovedrollerne i den kommende 'Kastanjemanden'. (Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann / Netflix)

Hvad er klammere end en æblemand? Kan Netflix’ tredje danske serie løfte sig over sci-fi-svipserne ‘Equinox’ og ‘The Rain’? Og har vi overhovedet brug for mere nordic noir med bestialske mord under vinterkrogede bøgetræer?

Alle vores presserende spørgsmål besvares til efteråret, hvor Netflix’ seriefilmatisering af Søren Sveistrups bedstsælgende krimiroman ‘Kastanjemanden’ lander på streamingtjenesten med to af dansk films største yngre stjerner i hovedrollerne, Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard.

Og nu har serien endelig fået sin første, ovenud creepy teaser:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ‘Kastanjemanden’ går jagten ind på en bestialsk morder i København, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre. Den ambitiøse detektiv Naia Thulin (Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Følsgaard), tildelt sagen – og inden længe finder de overraskende bevismateriale, der forbinder morderen med socialminister Rosa Hartungs (Iben Dorner) forsvundne datter.

Serien i seks afsnit er instrueret af Mikkel Serup (‘Den bedste mand’), og med på rollelisten er også stærke kræfter som David Dencik, Lars Ranthe, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Thomas Hwan, Signe Egholm, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda og Anders Hove.

Siden udgivelsen i 2018 er ‘Kastanjemanden’ blevet en gedigen international succes, hvorfor en filmatisering har syntes uundgåelig. Og fans af romanen kan trygt vente spændt med visheden om, at Sveistrup (som også stod bag ‘Forbrydelsen’) selv følger tilblivelsen tæt som executive producer på serien.

Den præcise premieredato er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af