Sophie Turner slutter sig til HBO’s filmatisering af true crime-hit

Sophie Turner slutter sig til HBO’s filmatisering af true crime-hit
Sophie Turner i 'Game of Thrones' sæson 8. (Foto: PR)

Dokumentarserien ‘The Staircase’ er hyldet som en af true crime-genrens ypperligste mesterstykker, og da serien blev genudgivet på Netflix i 2018 med tre nye afsnit fik den her på sitet tildelt seks stjerner. Nu er der nyt omkring HBO’s ventede filmatisering af serien.

Deadline skriver således, at ‘Game of Thrones’-stjernen Sophie Turner slutter sig til castet på den kommende miniserie ‘The Staircase’, der er en fiktionsfortælling i otte afsnit baseret på instruktør Jean-Xavier de Lestrades dokumentarserie.

Ligesom dokumentaren følger fiktionsserien den amerikanske forfatter Michael Peterson, der i 2003 blev dømt for at have myrdet sin kone Kathleen Peterson, efter at hun omkom i et mystisk fald fra en trappe.

Et spændende hold skuespillere er allerede blevet annonceret til serien. Colin Firth ses i hovedrollen som den morddømte forfatter, og han får indtil videre selskab af Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt og Parker Posey – og nu altså Sophie Turner. Hun indtager rollen som Margaret Ratliff, en af Petersons adoptivdøtre.

Maggie Cohn, producer på ‘American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace‘, og ‘The Devil All The Time‘-instruktør Antonio Campos er hovedforfattere på den nye ‘The Staircase’-serie. Campos skal ydermere instruere seks af seriens otte afsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af