Zoë Kravitz springer ud som instruktør med Channing Tatum-thriller

Zoë Kravitz springer ud som instruktør med Channing Tatum-thriller
Zoë Kravitz. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Skuespiller, sanger og model Zoë Kravitz kan nu også føje titlen som instruktør til sit cv. Hun har således lige annonceret sin instruktørdebut med filmen ‘Pussy Island’, skriver Deadline.

Kravitz har skrevet thrilleren ‘Pussy Island’ sammen med E.T. Faigenbaum. Senest var de også fælles om manuskriptet til et enkelt afsnit i den nye serieversion af ‘High Fidelity’, hvor Kravitz som bekendt havde hovedrollen.

Det er allerede annonceret, at Channing Tatum skal medvirke i den nye film, som han fra et tidligt stadie har været med til at udvikle, ligesom hans produktionsselskab Free Association skal producere.

Handlingen følger den unge servitrice Frida, som bliver en del af tech-mogulen Slater Kings (Tatum) inderkreds og tager med til en festlig sammenkomst på en privat ø. Her begynder hun langsomt at frygte, at øen gemmer på urovækkende hemmeligheder.

»Titlen betyder mange ting. Jeg begyndte at skrive fortællingen i 2017. Som kvinde generelt og kvinde i denne branche har jeg oplevet en ret vild opførsel fra det modsatte køn. Titlen var i starten en slags joke – det her sted, hvor folk tager hen, har kvinder med, fester og hænger ud«, siger Kravitz til Deadline.

»Fortællingen udviklede sig til noget andet, men titlen endte med at have flere betydninger. Og den hentyder til en tid og et sted, hvor vi påstår, vi ikke er længere, i forbindelse med seksualpolitik. Folk udvikler sig og forandrer sig, men der er stadig en dårlig smag i mange personers munde fra tidligere opførsel. Det er en henvisning til det, men det er også legesygt – og en virkelig legesyg film på mange måder«.

‘Pussy Island’ begynder produktionen i starten af næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af