‘What We Do in the Shadows’ er klar med sæson 3 – se den lille teaser her

‘What We Do in the Shadows’ er klar med sæson 3 – se den lille teaser her
HBO Nordic-aktuelle 'What We Do in the Shadows'.

Spinoff-serien til Taika Waititis mockumentary-komedie ‘What We Do in the Shadows’ fra 2014, er kun blevet bedre og bedre igennem sine første to sæsoner.

Og nu er den tredje lige på trapperne.

Serien er skabt af Waititis samarbejdspartner og ‘What We Do in the Shadows’-medspiller Jemaine Clement, og enkelte afsnit er sågar instrueret af Waititi selv (som ellers er travlt beskæftiget hos Marvel i disse dage).

Historien følger en flok vampyrer fra Staten Island, der forsøger at leve så normal en ‘vampyrtilværelse’ som muligt under moderne omstændigheder – og særligt energi-vampyren Colin, der lever af at suge folks livsglæde til sig, og derfor arbejder på et kedeligt kontor, er decideret smågenial.

Hovedrollerne spilles af Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén og Mark Proksch, men en række store Hollywood-navne har også lagt vejen forbi i årenes løb. Heriblandt Tilda Swinton og Wesley Snipes, der begge på urkomisk vis gentog deres respektive vampyrroller fra ‘Only Lovers Left Alive’ og ‘Blade’.

Her et lille kig på sæson 3:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘What We Do in the Shadows’ sæson 3 får premiere i USA til september. Herhjemme kan serien ses på HBO Nordic, så mon ikke vi kan forvente, at den nye sæson også finder vej hertil inden længe.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af