Anthony Mackie vender officielt tilbage i ‘Captain America 4’

Anthony Mackie vender officielt tilbage i ‘Captain America 4’
Anthony Mackie i 'The Falcon and the Winter Soldier'. (Foto: Disney)

Chris Evans overlod det myteomgærdede ‘Captain America’-skjold til Anthony Mackies Falcon i ‘Avengers: Endgame’, og i Disney+-serien ‘The Falcon and the Winter Soldier’ faldt han for alvor ind i rollen som den nye supersoldat.

Dermed havde Disney tronfølgen klar til flere ‘Captain America’-film, og nu er det da også bekræftet via Deadline, at Mackie har skrevet under på kontrakten og vender tilbage i rollen i ‘Captain America 4’.

Meget mere vides endnu ikke om filmen, og spørgsmålet er, om Mackie tager sine medskuespillere fra ‘Falcon’-serien med ind i den cinematiske fortsættelse, eksempelvis Sebastian Stan, Wyatt Russell eller Julia Louis–Dreyfus.

Der kommer dog til at gå en god portion Marvel-film, før det bliver den nye Captain Americas tur til at shine. Først for står ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ og ‘Eternals’ her i efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af