Elizabeth Olsen støtter Scarlett Johansons angreb på Disney

Elizabeth Olsen støtter Scarlett Johansons angreb på Disney
Elizabeth Olsen i 'WandaVision'. (Foto: Marvel Studios)

Midt i sit søgsmål mod Disney får Scarlett Johansson opbakning fra ’Avengers’-kollegaen Elizabeth Olsen

I et interview med Vulture kommenterer ’WandaVision’-stjernen blandt andet Scarlett Johanssons igangværende søgsmål imod Disney. »Jeg synes, hun er så sej, og da jeg læste det, tænkte jeg ’godt gået, Scarlett’«. 

Hun uddyber: 

»Når det kommer til skuespillere og deres løn, så står og falder det hele med kontrakten. Enten er det i kontrakten eller ikke«. 

Olsen en af de første Marvel-skuespillere, der har udtalt sig offentlig om søgsmålet mellem Johansson og Disney, men hun stopper ikke sin kritik af streamingtjenesternes fremmarch her. 

Udover støtte til sin kollega ytrer hun i interview med Vulture, at hun er bekymret for, at film bliver udgivet på streamingtjenester, da det kan have negativ effekt på lavbudget-film. 

»Jeg vil gerne se kunstfilm og kunstfilmbiografer. Jeg er bekymret for dem, der skal holde disse biografer i live. Jeg ved ikke, hvordan det finansielt fungerer for disse biografer«. 

Trods kritikken fortsætter Elizabeth Olsen i sin rolle som Wanda Maximoff, hvor hun næste år er tilbage i ’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af