Kate Winslet: ‘Mare of Easttown’-skaberen har »delt nogle virkelig cool idéer« til en eventuel sæson 2

Kate Winslet: ‘Mare of Easttown’-skaberen har »delt nogle virkelig cool idéer« til en eventuel sæson 2
Kate Winslet i 'Mare of Easttown'. (Foto: HBO)

Allerede nu kan vi vist godt regne med, at ‘Mare of Easttown’ kommer til at stå som en af årets bedste serier. Dermed melder snakken om en mulig anden sæson sig naturligvis. Det gør den også i et nyt interview med hovedrolleindehaveren Kate Winslet.

»Folk bliver ved med at spørge mig om det«, svarer skuespilleren grinende i et længere videointerview med Entertainment Weekly, da journalisten spørger ind til, om der kunne være en sæson 2 på vej.

»Mod slutningen af optagelserne sagde vi: ‘Hold nu kæft, vi kan aldrig gøre det her igen. Hvis HBO kommer med idéen om en sæson 2, bliver vi alle sammen bare nødt til at afslå det fuldstændigt. Det er under ingen omstændigheder muligt for os at gøre det’«, genfortæller Winslet, der dog kan afsløre, at seriens skaber, Brad Ingelsby, allerede har tænkt over mulighederne for at fortsætte fortællingen.

»Så begyndte der selvfølgelig at være snak om det. Kunne det være muligt at gøre? Især da serien fik så god en modtagelse. I forhold til det kreative aspekt har Brad delt nogle virkelig cool idéer. Vi må se, hvad der sker«.

Personligt er Kate Winslet ikke helt sikker på, om hun overhovedet er klar til at vende tilbage til karakteren Mare Sheehan, som vores anmelder Freja Dam kaldte skuespillerens »bedste rolle i 10 år«.

»Jeg bliver også nødt til at finde ud af, om jeg kan gøre det. Kan jeg gå igennem det igen? Det tog hårdt på mig følelsesmæssigt at være hende, og jeg bliver nødt til at finde ud af, om jeg kan hidkalde det hele igen og gøre det igen«.

‘Mare of Easttown’ kan ses på HBO Nordic, og hele Entertainment Weekly-interviewet kan findes i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af