Sarah Paulson fortryder fatsuit i kommende Monica Lewinsky-serie

Sarah Paulson fortryder fatsuit i kommende Monica Lewinsky-serie
NEW YORK, NY - NOVEMBER 17: Actress Sarah Paulson attends the Museum of Modern Art's 8th Annual Film Benefit Honoring Cate Blanchett at the Museum of Modern Art on November 17, 2015 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images) (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Antologiserien ’American Crime Story’s tredje sæson, ’Impeachment’, der handler om affæren mellem Bill Clinton og Monica Lewinsky, har ikke endnu haft premiere.

Men skuespiller Sarah Paulson har allerede udtalt, at hun fortryder brugen af sit fatsuit i sin rolle i serien.

Sarah Paulson spiller den medarbejder i Det Hvide Hus, Linda Tripp, som optog en telefonsamtale, hvor Lewinsky afslørede sin affære mellem præsidenten.

Og for at ligne den virkelige person er Sarah Paulson altså iklædt et fatsuit. Paulson forklarer i et interview til Los Angeles Times, at hun er blevet klogere siden optagelserne og ikke længere vil gå med til at tage et fat suit på i sine roller.

Oprindeligt var det da også meningen, at Paulson skulle øge sin vægt til rollen som Linda Tripp, men det blev ikke til noget, og hun endte altså derfor med fatsuit-løsningen.

»Det er virkelig svært for mig at tale om det her, uden det føles, som om jeg laver undskyldninger. Der er mange kontroverser, hvad angår skuespillere og fatsuits, og jeg mener, det er legitimt, at det bliver til kontroverser. Tykfobi er virkeligt. Jeg mener, det er skadeligt at lade som andet. Det er en meget vigtig samtale at have«, siger Paulson til Los Angeles Times.

Paulson mener dog ikke, al ansvaret ligger på hendes skuldre.

»Det er at reducere skuespilleren, når man antager, at det eneste, de bidrager med, er deres udseende. Jeg vil gerne tro på, der er noget i mig, som gør, at jeg kan spille denne rolle. Og med den magi som makeup og hår og kostumer og scenografer kan bidrage med siden filmmediets fødsel … Skulle jeg have sagt nej? Det er spørgsmålet«.

Paulson forsætter:

»Jeg ved, det er privilegeret at sidde og reflektere over det nu. Beslutningen er taget. Du kan kun lære det, som du lærer, når du lærer det. Skulle jeg have vidst det? Abso-fucking-lutely. Men det ved jeg nu. Og jeg vil ikke træffe den samme beslutning fremadrettet«.

I ‘Impeachment’-sæsonen spilles Monica Lewinsky af Beanie Feldstein (’Booksmart’) og Bill Clinton af Clive Owen (‘Closer’).

Den første sæson af ’American Crime Story’ havde undertitlen ’The People v. O.J. Simpson’ og handlede om drabssagen mod O.J. Simpson. Anden sæson havde undertitlen ’The Assanation of Gianni Versace’ og afdækkede mordet på designeren Gianni Versace.

Det vides endnu ikke, hvornår ’Impeachment’-sæsonen kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af