Skaberen af ‘The Haunting of Hill House’ er tilbage med ny Netflix-gyser – se første trailer til ‘Midnight Mass’

Skaberen af ‘The Haunting of Hill House’ er tilbage med ny Netflix-gyser – se første trailer til ‘Midnight Mass’
'Midnight Mass'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Mike Flanagan slog godt og grundigt igennem i 2018 med den populære Netflix-gyserserie ‘The Haunting of Hill House’, der blev efterfulgt af ‘The Haunting of Bly Manor’. Nu er han tilbage som showrunner på endnu en uhyggelige miniserie til streamingtjenesten.

Flanagan har både skrevet og instrueret alle syv afsnit af ‘Midnight Mass’, som netop har fået sin første trailer. Serien foregår på den lille, isolerede ø Crockett Island, som rammes af urovækkende begivenheder, da to personer flytter til øen.

Den ene person er en forhadt ung mand (Zach Gilford), som vender hjem til øen. Den anden er en karismatisk præst (Hamish Linklater), der vækker øsamfundets religiøse passion, idet han tilsyneladende kan frembringe mirakler. Men bunder disser mirakler måske i noget meget mere dystert?

På rollelisten ses også ‘Haunting’-kendingene Kate Siegel, Henry Thomas og Annabeth Gish foruden Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan og Michael Trucco.

‘Midnight Mass’ lander på Netflix 24. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af