Kommer der en tredje sæson efter ‘The Haunting of Hill House’ og ‘Bly Manor’?

Kommer der en tredje sæson efter ‘The Haunting of Hill House’ og ‘Bly Manor’?
'The Haunting of Bly Manor'

Manuskriptforfatter og instruktør Mike Flanagan fik stor succes med Netflix-horrorserien ’The Hauting of Hill House’, og lige nu er opfølgeren, ’The Haunting of Bly Manor’, den mest sete serie på Netflix i Danmark.

En tredje sæson synes derfor oplagt, men foreløbigt kan Flanagan over for Entertainment Weekly kun meddele, at den ikke er i udvikling på nuværende tidspunkt. Dog kan han fortælle, at han i en potentiel efterfølger vil stræbe efter en nytænkning af genren:

»Hvis vi kan finde et fælles sprog i måden, hvorpå vi taler om spøgelser, er det noget, som vi altid stræber efter at gøre både i denne sæson og efterfølgende, hvis det er den vej, det går«.  

Over for The Wrap har ’The Haunting’-skuespilleren Oliver Jackson-Cohen udtrykt optimisme i forhold til en tredje sæson:

»Jeg tror, at hvis ’Bly Manor’ klarer sig godt, vil det føre til samtaler med Netflix. Men det er helt op til Mike (Flanagan, red.), hvilke idéer han har i ærmet. Men jeg tror helt sikkert, at vi alle sammen ville samarbejde med ham, hvis muligheden opstod. Men der er virkelig intet konkret nu«, fortæller han.

Lige nu er Flanagan travlt beskæftiget med den kommende Netflix-serie ’Midnight Mass’, som bliver det første originale projekt, efter han underskrev en længerevarende kontrakt med streamingtjenesten i 2019.

’Midnight Mass’ vil køre over syv afsnit, og fortællingen vil udfolde sig i et isoleret øsamfund, hvor en mystisk præsts ankomst medfølger en række rædselsvækkende begivenheder. En premieredato er endnu ikke blevet bekræftet.

Begge ’The Haunting’-serier kan ses på Netflix.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af