Soundvenue præsenterer: Oplev Trine Dyrholm live i eksklusiv samtale om karrieren – og se hendes kraftpræstation i ’Margrete Den Første’

Soundvenue præsenterer: Oplev Trine Dyrholm live i eksklusiv samtale om karrieren – og se hendes kraftpræstation i ’Margrete Den Første’
Trine Dyrholm. (Foto: Petra Kleis)

Trine Dyrholm er dansk films dronning: En sjældent frygtløs og empatisk skuespiller, der har leveret den ene store rolle efter den anden over flere årtier.

Fredag den 10. september klokken 20 i Grand Teatret i København kan du komme i audiens (KØB BILLET HER) hos den danske superstjerne, der stiller op til en sjælden samtale om hele sin skuespilkarriere. Derefter blænder vi op for hendes nyeste kraftpræstation, hvor hun rent faktisk spiller dronning:

Titelrollen i Charlotte Sielings nye danske storfilm ’Margrete Den Første’, hvor den magtfulde regent kommer i et brutalt dilemma, da en ung mand dukker op og hævder, at han er den søn, hun troede, hun havde mistet mange år tidligere – et chok, der kan true freden i Norden.

I den timelange samtale med Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen vil Trine Dyrholm fortælle om sit filmliv fra debuten i ’Springflod’ som blot 18-årig til ’Taxa’, ’Dronningen’ og udenlandske eventyr.

Hvad har været de mest afgørende øjeblikke i hendes karriere, hvordan har hun forfinet sin metier gennem årene, hvilke roller har påvirket hende mest, og hvordan ser hun selv tilbage på en karriere, der så langt fra er slut, men med syv Bodil-priser og ti Robert-statuetter allerede står som en af de mest markante i dansk films historie?

Køb billet til mødet med Trine Dyrholm HER.

Trine Dyrholm live + forpremiere på ‘Margrete Den Første’
Fredag den 10. september kl. 20.00
Grand Teatret i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af