Christopher Nolan har udset sig sit næste filmprojekt

Christopher Nolan har udset sig sit næste filmprojekt
Christopher Nolan omkring premieren på 'Interstellar' i 2014. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Christopher Nolan er i gang med at planlægge sin næste film, og modsat hans seneste sci-fi-hjernevrider ‘Tenet’, skal den baseres på historiske begivenheder.

Deadline fortæller således, at instruktøren har tænkt sig at lave en film, der, ligesom ‘Dunkirk’, foregår under Anden Verdenskrig. Nærmere bestemt vil Nolan stille skarpt på fysikeren J. Robert Oppenheimer og hans rolle i udviklingen af atombomben.

Ifølge Deadline skulle Cillian Murphy være på tale til at medvirke i filmen. Det ville i så fald være skuespillerens sjette samarbejde med Christopher Nolan efter ‘Inception’, ‘Dunkirk’ og ‘The Dark Knight’-trilogien.

Nolans har været tilknyttet Warner Bros. helt siden 2002, men den enegelske instruktør langede sidste år ud mod Hollywood-selskabet, da de besluttede sig for at at give store 2021-film som ‘Dune’ og ‘The Matrix: Resurrections’ streamingpremiere på HBO Max samtidig med filmenes biografpremierer.

Måske er det derfor, at instruktøren ikke længere er så loyal over for Warner Bros. I hvert fald har Nolans repræsentanter ifølge Deadline nu præsenteret manuskriptet til den nye atombombefilm til en række af de store Hollywood-studier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af