Det er sikkert og vist: Bond lander i biografen om 20 dage

Det er sikkert og vist: Bond lander i biografen om 20 dage
Daniel Craig i 'No Time to Die'. (Foto: MGM)

Efter det utal af udskydelser, Daniel Craigs sidste James Bond-film har været udsat for, har man næsten ikke kunnet tro det: At premieredatoen 30. september rent faktisk skulle stå til troende.

Særligt efter deltavarianten har sat sit præg på en række store lande, og andre store film som ‘Top Gun: Maverick’ igen-igen begyndte at blive rykket, har der været nervøsitet hos alle fra Bond-fans til biografejere om, at ‘No Time to Die’ skulle skifte plads i premierekalenderen endnu engang.

Men nu skulle det være sikkert og vist, at agent 007 rammer biograflærrederne om blot 20 dage.

Biografer over hele verden har nu fået at vide, hvornår billetter må blive sat til salg, og hvornår filmen præcis må vises. Og når vi er så langt nede i praktikken, er det helt usandsynligt, at filmen rykker plads igen, med mindre altså Jorden går under, Thanos udrydder halvdelen af klodens befolkning, eller andre postapokalyptiske scenarier, ud over dem vi allerede gennemlever, indtræffer de kommende uger.

Det har da også tidligere forlydt, at det simpelthen ville være for dyrt for filmselskabet bag at køre endnu en udskydelse. Det koster knaster i det kæmpe marketingsapparat, der rulles ud hver gang, ligesom den product placement, der er en afgørende del af en James Bond-films økonomi, efterhånden risikerer at blive forældet.

Filmen blev trods alt optaget, i hvad der i dag føles som en evighed siden: April 2019.

Herhjemme sættes billetterne til salg 20. september klokken 10.00. Det er desuden bekræftet, at ‘No Time to Die’ med sine to timer og 43 minutter er den længste Bond-film i historien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af