Disse serier skal du streame i september – fra Netflix-gys til danske satsninger

Streamingtjenesterne kæmper hårdt om vores tid med en række lovende serietitler den kommende måned.
Disse serier skal du streame i september – fra Netflix-gys til danske satsninger
Danica Curcic i 'Kastanjemanden'. (Foto: Netflix)

Kastanjemanden

Søren Sveistrup er manden bag en af de største danske seriesuccesser, ’Forbrydelsen’. Nu bliver hans debutroman ’Kastanjemanden’ til en Netflix-serie med samme titel.

I serien spiller Danica Curcic detektiven Naia, der skal opklare et brutalt mord på en kvinde med hjælp fra en falleret Europol-betjent (Mikkel Boe Følsgaard). Kvindens lig findes på en legeplads og mangler en hånd – og tæt på findes en kastanjemand.

På rollelisten finder man også David Dencik, Iben Dorner, Esben Dalgaard og Lars Ranthe.

Kan ses på Netflix fra den 29. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Fredløs’

Kokken Mo (Besir Zeciri) er kærester med Ida (Maria Cordsen), som han lever et helt almindeligt liv med. En aften afbryder politiet dog en fødselsdagsmiddag for Ida og anholder Mo for et røveri, han nægter at have begået.

Den nye DR3-serie er skrevet af Malte Jagd Miehe-Renard og Babak Vakili, delvist baseret på virkelige hændelser, og instrueret af Laurits Flensted-Jensen.

Kan ses på DR TV fra den 3. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Scenes From a Marriage’

Ingmar Bergmans miniserie ‘Scener fra et ægteskab’ fra 1973 har fået en moderne overhaling af manden bag ’The Affair’ og den originale israelske ’In Treatment’, Hagai Levi. Ægteparret i miniserien spilles af Jessica Chastain og Oscar Isaac, der tidligere har spillet sammen i ’A Most Violent Year.’ Handlingen er hensat til nutidens USA og skildrer et ægteskab på kollisionskurs.

Kan ses på HBO Nordic fra den 29. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Morning Show’ sæson 2

Den stjernepakkede dramaserie om en fiktiv amerikansk tv-station vender tilbage. I første sæson blev den elskede tv-vært Mitch Kessler (Steve Carell) fyret som tv-vært på grund af en MeToo-sag, hvilket efterlod hans medvært i bekneb – og med en ny, uprøvet makker i form af Bradley Jackson, spillet af Reese Witherspoon.

Instruktør Mimi Leder fortæller i et interview til Deadline, at den nye sæson vil være meget virkelighedsnær og blandt andet portrættere covid-situationen på tv-stationen.

Kan ses på Apple TV+ fra den 17. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Midnight Mass’

Mike Flanagan har fået status af horrorseriemaestro på Netflix med ’The Haunting of Hill House’ og opfølgeren ’The Haunting of Bly Manor’. Nu er han tilbage med miniserien ’Midnight Mass’. Serien foregår i et isoleret ø-samfund, hvor en ung og charmerende præst flytter til, mens der simultant begynder at ske overnaturlige og skræmmende ting i byen.

Kan ses på Netflix fra den 24. september.

‘Blå bog for evigt’. (Foto: Kristian Brasen /TV 2)

’Blå Bog For Evigt’

’Sjit Happens’-skuespilleren Claes Quaade debuterer som manuskriptforfatter med ’Blå Bog For Evigt’, der handler om en gymnasie-reunion, der går grueligt galt. Serien er spækket med stærke unge danske skuespillere som Nouha Albrecht, Jesper Ole Feit Andersen, Sofie Jo Kaufmanas, Christopger Læssø, Josefine Tvermoes og Kasper Løfvall Stenbirk.

Kan ses på TV 2 Play fra den 5. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’American Rust’

Jeff Daniels spiller hovedrollen som politichef Del Harris i den nye Showtime-serie ’American Rust’. Serien er baseret på en anerkendt roman og foregår i en rustbælteby i Pennsylvania, hvor vi gennem Del Harris’ øjne får et indblik i en periode, hvor USA’s industribyer står i forfald med menneskelige tragedier som resultat.

Kan ses på Paramount+ fra den 13. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Sex Education’ sæson 3

Moordale-kliken vender tilbage i tredje ombæring af Netflix’ populære serie, hvor vi også bliver introduceret for tre nye karakterer: Jemima Kirke (’Girls’) spiller den tidligere Moordale-studerende og nu forstander, Hope, men Jason Isaacs (’Harry Potter’) får rollen som Mr. Groffs mere succesfulde bror. Endelig debuterer den nonbinære kunstner Dua Saleh som skuespiller i rollen som den nye nonbinære elev Cal.

Kan ses på Netflix fra den 17. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’To søstre’

’To søstre’ er en svensk dramaserie af instruktør Julia Lindstrøm (’Daddy’s Girl’, ’Hjerteslag’). Serien handler om to søstre, der bor sammen og deler alt, lige indtil lillesøster Alicia flytter sammen med sin kæreste. Nu skal storsøsteren Vanessa lære at klare sig selv, mens Alicia finder sig til rette i sin nye luksustilværelse.

Kan ses på Viaplay fra den 5. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’What We do in the Shadows’ sæson 3

Den morsomme vampyrmockymentary ‘What We Do in the Shadows’ afsluttede sæson 2 med en massiv cliffhanger, da Guillermo afslører en indtil nu hemmelig side af sig selv. Serieskaberen Jemaine Clement, der ikke skriver nogen afsnit i sæson 3, har udtalt til The Entertainment:

»Jeg synes, det er en god idé at slutte med en cliffhanger, vi gjorde det samme sidste sæson. Nu må de finde ud af, hvordan de kommer ud af det her kæmpe rod«.

Kan ses på HBO Nordic fra den 3 september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af