James Gandolfini måtte lænkes til et træ i massiv brandert under ‘The Sopranos’-optagelse

James Gandolfini måtte lænkes til et træ i massiv brandert under ‘The Sopranos’-optagelse
James Gandolfini og Michael Imperioli i 'The Sopranos'. (Foto: PR)

Mere end 20 år efter premieren står HBO-milepæle ‘The Sopranos’ stadig som en af de mest indflydelsesrige serier nogensinde.

Og vi er langt fra færdige med at høre gyldne anekdoter fra optagelserne. I et interview med Insider fortalte ‘The Sopranos’-skuespiller Steve Schirripa for nyligt om en af de mere mindeværdige optagedage.

Her blev Tony Soprano himself, James Gandolfini, og hans højre hånd Michael Imperioli så berusede, at de var nødt til at blive lænket til et træ af sikkerhedsårsager, da de skulle optage en scene på kanten af en klippe.

»I pausen, mens de satte lys, drak Michael og Jim (Gandolfini, red.) en hel flaske Wild Turkey. De var så fulde, at de var nødt til at lænke deres ben til et træ, fordi de var bange for, at de ville falde ud over en klippeskrænt«.

Scenen kan findes i episoden ‘Whoever Did This’ i sæson fire, hvor Soprano og Tony Moltisanti (Imperioli) skal til upstate New York for at afskaffe et lig.

Tidligere på året fortalte Imperioli selv om hændelsen i sin podcast ‘Talking Sopranos’:

»Vi øvede på den her klippe, hvor kameraet var nede i en båd og filmede op på os. Det var en stor produktion, som skulle lyssættes helt rigtigt. Vi var nødt til at vente med at optage, til det var aften, så vi havde nogle timer i garderoben til at slappe af. Så vi sætter os ind i James’ trailer, og han åbner en flaske Wild Turkey, så vi kan slappe af efter en lang uge«, siger Imperioli og fortsætter:

»Endelig er der nogen, som banker på vores dør, og siger, det er tid til at optage. Og der er flasken tom. Vi snubler ud af Jims trailer, plørefulde efter at have drukket en hel flaske Wild Turkey. Vi tumler ud på klippen, hvor vi skulle helt ud til kanten for at smide liget. Vi var for fulde til at opdage, om folk var irriteret, men de var bekymrede for, at vi ville falde ud over skrænten. Så de tog kæder rundt om vores ankler og bandt dem til et træ«.

Vi kan se frem til meget mere ‘The Sopranos’, når prequelfilmen ‘The Many Sainta of Newark’ får premiere senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af