Se Victoria Carmen Sonne i traileren til den internationale thrillerserie ‘Red Election’

Se Victoria Carmen Sonne i traileren til den internationale thrillerserie ‘Red Election’
Victoria Carmen Sonne i 'Red Election'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Victoria Carmen Sonne er i disse dage biografaktuel i Daniel Denciks ‘Miss Osaka’, der på mange måder er symptomatisk for den type roller, det danske stjerneskud har excelleret i de seneste år:

Enigmatiske figurer i kompromisløse arthousefilm med ‘Holiday’, for hvilken hun vandt en Bodil, som det foreløbige højdepunkt.

Da vi interviewede skuespilleren i 2019, understregede hun, at hun var helt klar på bredere projekter, hvis det rette dukker op, og nu kan vi så snart opleve hende i noget så anderledes som en actionspækket international spionthrillerserie.

I Viaplays ‘Red Election’ spiller Victoria Carmen Sonne den danske efterretningsagent Katrine, der tvinges til at samarbejde med den engelske ditto Beatrice, efter en terrortrussel rammer London.

Teaseren er netop offentliggjort med et par små glimt af den danske stjerne:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg syntes virkelig, det var interessant at være Katrine, fordi jeg følte, at jeg fik udforsket verden gennem øjnene på en person, der gennemgik en enorm personlig udvikling. Hun vokser indeni og undergår en forandring i hele serien, som jeg godt kunne lide«, siger Victoria Carmen Sonne i en pressemeddelelse.

‘Red Election’ består af 10 afsnit og får premiere på Viaplay 3. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af