Soundvenue Live: Forpremiere på den forrygende sorte komedie ’Vildmænd’ – mød Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og instruktør Thomas Daneskov

Soundvenue Live: Forpremiere på den forrygende sorte komedie ’Vildmænd’ – mød Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og instruktør Thomas Daneskov
Rasmus Bjerg og Zaki Youssef i 'Vildmænd'. (Foto: Nordisk Film)

’Vildmænd’ ligner ingen andre danske film: Dybt absurd og urkomisk med sit udgangspunkt om familiefaren Martin (Rasmus Bjerg), der har sagt farvel til kone og børn for at leve som byttejagende urmenneske i de norske fjelde.

Voldelig og mørk, når Martin får følgeskab af den småkriminelle Musa (Zaki Youssef), der såret efter en bilulykke bliver spundet ind i Martins selvbedrag med sine gamle gangstervenner i hælene.

Og overraskende øm i de to mænds spirende venskab og i skildringen af den aldrende norske politimand, der godt presset af Martins bekymrede kone (Sofie Gråbøl) sætter efter dem.

Som et skandinavisk modsvar på en Coen-film er den sorte komedie ’Vildmænd’ et af årets absolutte danske filmhøjdepunkter, og 2. november kan du se filmen før alle andre, når vi inviterer til forpremiere med besøg af Rasmus Bjerg, Zaki Youssef og instruktør Thomas Daneskov, der stiller op til spørgsmål efter rulleteksterne.

Thomas Daneskov har længe været kendt som et af landets store komisk orienterede talenter, og efter no budget-filmdebuten ’Eliten’ og DR-serien ‘Joe Tech’ får han nu sit store gennembrud med ’Vildmænd’.

Køb billetter HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’Vildmænd’ med q&a
2. november kl. 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af