Timothées Chalamets søster har tømmermænd i Mindy Kalings nye serie – se traileren til ‘The Sex Lives of College Girls’

Timothées Chalamets søster har tømmermænd i Mindy Kalings nye serie – se traileren til ‘The Sex Lives of College Girls’
'The Sex Lives of College Girls' på HBO Max. (Foto: HBO Max)

Er der noget mere irriterende, end når man ligger brak med dødstømmermænd under dynen, og mobilen pludselig bimler hidsigt fra et ukendt sted i værelset?

Jep, the struggle is real for fire veninder i komiker Mindy Kalings nye HBO Max-serie ‘The Sex Lives of College Girls’, der har Timothée Chalamets storesøster Pauline Chalamet i en hovedrolle (nummer tre fra venstre på billedet ovenfor).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kaling har senest givet os sæson to af den fremragende Netflix-komedieserie ‘Never Have I Ever’, der følger en indiskamerikansk piges ambitioner om at miste sin mødom i high school. Alene titlen på den nye serie antyder imidlertid, at der vil være en del mere lir i luften på Essex College, hvor vor nye veninder tjekker ind.

‘The Sex Lives of College Girls’ får premiere 18. november på HBO Max i USA. Herhjemme lanceres streamingtjenesten 26. oktober, så vi krydser fingre for, at komedieserien også lander på disse breddegrader inden længe.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af