HBO Max får endelig dansk lanceringsdato, og den er nært forestående

HBO Max får endelig dansk lanceringsdato, og den er nært forestående
'Fantastiske skabninger'. (Foto: Warner)

Vi har længe vidst, at HBO Nordic ville blive til HBO Max i Danmark i løbet af 2021, men nu har vi endelig fået en konkret dato på. Og den er nært forestående – 26. oktober.

HBO Max er Hollywood-studiet Warners egen streamingtjeneste, der inkluderer alt fra Warners egne filmfranchises som ‘Harry Potter’, ‘Ringenes herre’ og D.C-superheltefilmene til HBO’s serier og kommende serier under det specifikke HBO Max-brand.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nyheden er akkompagneret af en trailer, der lancerer noget af det indhold, vi kan vente os på tjenesten, og her er utallige store og attraktive titler (inklusive evige seriehits som ‘Friends’ og ‘The Big Bang Theory’), om end ikke så forfærdeligt mange nye titler, ud over den første danske HBO-serie ‘Kamikaze’ og den kommende ‘Game of Thrones’-spinoff ‘House of the Dragon’. Sidstnævnte kommer dog først næste år.

Dertil kommer de store aktuelle Warner-film som ‘The Suicide Squad’, ‘Dune’ og Sopranos-filmen ‘The Many Saints of Newark’, der også vil komme på tjenesten.

HBO Max blev lanceret i USA sidste år.

Har man allerede abonnement på HBO Nordic, overgår det direkte til HBO Max, der altså er en slags opgraderet udgave af den eksisterende tjeneste, blot med langt, langt flere titler.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af