Flere scener i ‘No Time to Die’ blev optaget, før manuskriptet var færdigt

Flere scener i ‘No Time to Die’ blev optaget, før manuskriptet var færdigt
Daniel Craig i 'No Time to Die'. (Foto: Nicola Dove)

Instruktøren bag den aktuelle Bond-film ‘No Time to Die’, Cary Fukunaga, har tidligere lavet Netflix-serien ’Maniac’. Og arbejdet med den fik Fukunaga til at sværge, at han aldrig ville optage projekter, der stadig var i gang med at blive skrevet.

Det løfte holdt ikke så længe. 

Fukunaga afslører nu over for Esquire Middle East, at »med Bond skrev vi stadig, mens vi filmede«.

Instruktøren var tvunget til at instruere scener uden nogen ide om, hvordan de vil passe ind i det større plot, efter Daniel Craig blev skadet under optagelserne. Selvom Craigs ankelskade gjorde, at han ikke kunne filme, måtte produktionen fortsætte. Fukunaga var nødt til at starte på scener uden Bond, uden at vide hvordan de ville passe i resten af filmen.

»Den eneste set, der var klar, var M’s kontor i MI6«, siger Fukunaga. »Jeg kendte mere eller mindre udfaldet af, hvad jeg ville have, der skulle ske i den sektion, men scenens kerne var ikke skrevet endnu. Heldigvis sad jeg der med nogle af verdens bedste skuespillere«.

Det endte med, at Fukunaga måtte forsøge at skrive dialog, der måske kunne passe sammen med noget af det, der sker i tredje akt. Han fortæller til Esquire:

»Da vi endelig skulle sætte filmen sammen, gav det hele mening. På en eller anden måde faldt det hele på plads. Men lad mig fortælle en hemmelighed, som jeg synes er okay, nu hvor vi er så tæt på premieren. Der er steder i traileren, hvor Ralph Fiennes siger noget, som hverken Ralph eller jeg præcis ved, hvorfor han siger«.

‘No Time to Die’, der er den sidste Bond-film med Daniel Craig, har netop haft premiere og kan ses i biograferne i hele landet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af