George Clooney flover sig så meget over ’Batman & Robin’, at han ikke vil lade hustruen se den

George Clooney flover sig så meget over ’Batman & Robin’, at han ikke vil lade hustruen se den
George Clooney i 'Batman & Robin' (Foto: PR)

Husker du ‘Batman & Robin’ fra 1997?

Hvis det står til hovedrolleindehaveren George Clooney, behøver vi aldrig igen at nævne filmen, der til dato nyder den tvivlsomme status som den ringeste Batman-filmatisering nogensinde.

Clooney ville da heller aldrig have takket ja til rollen som Bruce Wayne, hvis han havde vidst, hvad han ved i dag. Det fortæller han til Indiewire:

»Jeg ved nu, at jeg skal fokusere på bedre manuskripter – manuskriptet er det allervigtigste. Du kan ikke lave en god film ud fra et dårligt manuskript, men du kan lave en dårlig film ud fra et godt manuskript«.

Hustruen Amal Clooney fortæller i samme ombæring, at George ikke vil lade hende se ’Batman & Robin’ – »Jeg vil gerne have, at min kone respekterer mig«, lyder superstjernens jokende forklaring.

»Da jeg fik rollen som Batman var jeg bare en skuespiller, der fik et job og jeg var spændt. Først efterfølgende gik det op for mig, at jeg også ville blive holdt ansvarlig for selve filmen, og ikke kun min egen præstation«.

Eftersigende har Clooney – der i dag bryster sig af en god portion selvironi – simpelthen et billede af sig selv som Batman hængende på sit kontor som en påmindelse om, at han aldrig skal tage imod roller alene for dens kommercielle gevinst. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af