George Clooney forsøgte at tale Ben Affleck fra at spille Batman

George Clooney forsøgte at tale Ben Affleck fra at spille Batman
George Clooney i 'Batman & Robin'.

George Clooneys måske største karriere-svipser, ‘Batman & Robin’ fra 1997, gør stadig fysisk ondt på Hollywood-stjernen.

Det fortalte Clooney i et nyligt interview hos The Howard Stern Show (via Deadline), hvor han promoverede sin kommende Netflix-blockbuster ‘The Midnight Sky‘.

Om ‘Batman & Robin’ siger Clooney: »Den er så dårlig, at den rent faktisk gør ondt at se. Det gør fysisk ondt. Man kan sidde og zappe gennem kanalerne og så springer den pludselig i øjnene og jeg tænker bare: ‘Nej, nej, nej, nej’«.

Clooney fortalte desuden, at den posttraumatiske stress, rollen har medført, fik ham til at forsøge at overbevise Ben Affleck om ikke at påtage sig rollen som Batman i Zack Snyders DC-univers.

»Jeg har på en måde haft begge runder… Jeg har medvirket i store flops. Jeg har ramt bunden, og jeg har haft store successer. Det betyder ikke, at de lytter. Ben lyttede ikke til mig, og han endte med at gøre det fantastisk i rollen. Jeg tog fejl. Men jeg kan kun tale ud fra mine egne erfaringer. Jeg sagde bare til ham: ‘Lad være med at få brystvorter på dragten’«.

‘Batman & Robin’, der desuden har Chris O’Donell på rollelisten som Robin, Arnold Schwarzenegger som Mr. Freeze og Uma Thurman som Poison Ivy, blevet sablet ned af anmelderne, da den fik premiere, og underpræsterede ved billetlugerne. Siden har den dog fået kultstatus.

Men Clooneys syn på film har ikke ændret sig med årene:

»Sandheden er, at jeg var dårlig i den. Akiva Goldsman, som siden har vundet en Oscar for sine manuskripter (for ‘A Beautiful Mind’, red.), skrev manuskriptet til filmen. Og det er et forfærdeligt manuskript. Han vil være enig. Jeg er forfærdelig i det. Det skal jeg sige dig. Og Joel Schumacher, som er gået bort, instruerede filmen, og han ville sige: ‘Ja, det fungerede ikke’. Vi rynkede alle på næsen af den film«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af