George Clooney gav Ben Affleck den bedste vejledning, han nogensinde har fået

George Clooney gav Ben Affleck den bedste vejledning, han nogensinde har fået
George Clooney og Ben Affleck (Foto: Kevin Mazur/WireImage)

I søndags var der verdenspremiere på George Clooneys nye film, ’The Tender Bar’, der blandt andet har Ben Affleck på rollelisten.

Her stillede holdet op til en q&a, hvor der blev udvekslet store roser mellem Affleck og Clooney.

Ben Affleck fortalte således, at George Clooney er udsøgt til at instruere skuespillere:

»Han gav mig den bedste vejledning, jeg nogensinde har fået. Den mest legesyge og brugbare vejledning. Han kan på en meget specifik og kortfattet måde artikulere, ikke kun hvad han vil have, men på sådan en måde, at det er så spot on, at man nærmest bliver pinlig over, at man ikke tænkte over det«, sagde han ifølge The Hollywood Reporter.

»George giver noter, som handler om karakterens indre liv, men også helt konkret om, hvad der foregår lige specifikt i det øjeblik. Han er virkelig en ekspert», fortsætter han og fortæller, at nogle instruktører kan snakke i 45 minutter i abstrakte termer, uden at man som skuespiller aner, hvad man konkret skal stille op i scenen, mens Clooney er meget konkret i sin instruktion.

George Clooney, der tidligere har instrueret film som ‘Confessions of a Dangerous Mind’ og ‘Good Night, and Good Luck’, sendte også anerkendelse den anden vej:

»Casting er alt, og alt, du skal gøre, er at caste de rigtige. Ben er en rigtigt dygtig skuespiller. Det her er den bedste rolle, som han har fået, og han fik chancen til at vise, hvad han kan gøre med sådan en. Jeg skulle bare komme af vejen«. 

 ’The Tender Bar’ handler om en mor og en søn, der flytter hjem til morfaren i et faldefærdigt hus. Sønnen spillet af Tye Sheridan tilbringer det meste af sin tid i selskab med sin karismatiske onkel, bartenderen Charlie, som bliver spillet af Ben Affleck. 

Det vides endnu ikke, hvornår filmen får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af