Hayden Christensen vender tilbage som Anakin Skywalker i endnu en Star Wars-spinoffserie

Hayden Christensen vender tilbage som Anakin Skywalker i endnu en Star Wars-spinoffserie
Hayden Christensen som Anakin Skywalker. (Foto: PR)

Hayden Christensens udskældte præstation som Anakin Skywalker i George Lucas’ prequelfilm ‘Attack of the Clones’ og ‘Revenge of the Sith’ satte en brat stopper for det unge talents karriere.

Man skulle derfor tro, at Christensen var ivrig efter at holde nallerne fra Star Wars-franchisen, der har gjort ham til et meme for tid og evighed. Sådan forholder det sig imidlertid ikke.

Christensen skal nemlig ikke bare gentage rollen som Darth Vader i Ewan McGregors Obi Wan-Kenobi-spinoffserie. Han er netop også blevet annonceret i rollen som Anakin Skywalker i en anden spinoffserie, ‘Ahsoka’, der har Rosario Dawson i hovedrollen.

Ahsoka, der også medvirkede i sidste sæson af ‘The Mandalorian’, er Anakin Skywalkers første jedi-padawan. Det er dog ikke forholdet mellem mester og lærling, vi kommer til at følge, da serien udspiller sig omkring fem år efter handlingen i ‘Return of the Jedi’, hvor Vader måtte lade livet.

Dermed kan vi nok forvente at se Christensen i flashbacks eller som en force-skikkelse, hvilket tidligere har været kutymen i Star Wars-film.

‘Ahsoka’ er skrevet af Dave Filoni, der også har været episodeinstruktør på ‘The Mandalorian’. Serien forventes at gå i optagelse i 2022 og lander formentlig på Disney+ senere samme år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af