Disney afslører stjernecast og plotdetaljer til Obi-Wan Kenobi-serie

Disney afslører stjernecast og plotdetaljer til Obi-Wan Kenobi-serie
Ewan McGregor i sin ikoniske rolle som Obi-Wan Kenobi. (Foto: PR)

Den har været undervejs i mere end fire år, men først nu er der endelig håndgribelig information om Disneys kommende Obi-Wan Kenobi-serie med Ewan McGregor i titelrollen.

Selskabet har netop løftet sløret for castet til serien, der også tæller navne som Ingram Moses (‘Dronningegambit’), Kumail Nanjiani (‘The Big Sick’), Indira Varma (‘Mission Impossible 7’), Rupert Friend (‘Homeland’), O’Shea Jackson Jr. (‘Straight Outta Compton’), Sung Kang (‘Fast & Furious 6’) og ‘Uncut Gems’-instruktøren Benny Safdie.

Hayden Christensen vender desuden tilbage som Anakin Skywalker/Darth Vader, mens også Joel Edgerton og Bonnie Piesse, der begge kort medvirkede i prequel-trilogien som onkel Owen og tante Beru, medvirker i serien.

Ifølge den officielle synopsis udspiller serien sig 10 år efter handlingen i ‘Star Wars: Revenge of the Sith’, hvor Jedi-ordenen blev udryddet og Anakin Skywalker blev til Darth Vader. Således kan vi også risikere at støde på en 10-årig Luke Skywalker på Owen og Berus gård på Tatoinee, hvor Kenobi vogter over den vordende jedi.

Serien går i produktion i april, og dermed kan vi forhåbentlig forvente en tur til en galakse langt, langt væk engang i 2022. Deborah Chow, der tidligere har været episodeinstruktør på ‘The Mandalorian’, instruerer løjerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af