Ny ‘Eternals’-trailer viser Marvels kommende superhelte i kamp

Ny ‘Eternals’-trailer viser Marvels kommende superhelte i kamp
Richard Madden i 'Eternals'. (Foto: PR)

Nu er der en måned til, at den næste store Marvel-basker lander i biograferne, og for at forsøde ventetiden har en ny forsmag på ‘Eternals’ ramt internettet.

‘Nomadland’-instruktør Chloé Zhaos nye storfilm følger en udødelig alienrace ved navn The Eternals, der har levet i skjul gennem tusinder af år. Efter begivenhederne i ‘Avengers: Endgame’ genforenes de imidlertid for at beskytte menneskeheden mod deres onde modsætning, The Deviants.

I den nye minitrailer med titlen ‘Protect’ får vi en håndfuld klip med de nye Marvel-superhelte i kamp. Vi ser for eksempel Angelina Jolies karakter Thena, der fremtryller et guldfarvet skjold og ditto spyd for at bekæmpe en af de monstrøse fjender. Efterfølgende viser Richard Madden, at hans karakter Ikaris både kan skyde laser ud af øjnene og flyve, mens Kumail Nanjianis Kingo skyder ild ud af fingerspidserne.

Traileren byder også på glimt af Kit Harington, Ma Dong-seok, Gemma Chan og Brian Tyree Henry. Sidstnævntes karakter, Phastos, er den første åbent homoseksuelle superhelt i Marvel Cinematic Universe – hvorfor det måske ikke er helt tilfældigt, at lige netop han optræder sammen med sin familie i videoforsmagen.

‘Eternals’ får biografpremiere 4. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af