Paprika Steen instruerer stjernespækket komedie med Nikolaj Lie Kaas, Amanda Collin og Rasmus Bjerg

Paprika Steen instruerer stjernespækket komedie med Nikolaj Lie Kaas, Amanda Collin og Rasmus Bjerg
Castet i 'Fædre & Mødre'. (Foto: Søren Kirkegaard)

Paprika Steen er tilbage bag kameraet som instruktør på komedien ‘Fædre & Mødre’, der netop har påbegyndt optagelserne med et stærkt imponerende stjernecast.

Amanda Collin, Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Jacob Lohmann, Katrine Greis-Rosenthal, Lars Brygmann, Maria Rossing med flere skal spidde det moderne forældreskab i en fortælling om parret Piv (Greis-Rosenthal) og Ulrik (Lohmann), hvis datter skifter skole for fjerde gang.

I de nye skolerammer tørner Piv og Ulrik sammen med de andre forældre i et magthieraki, der præger både ungernes hyttetur og de voksnes indbyrdes vinterbadeklub med meget mere. For som det hedder sig i en pressemeddelelse om projektet fra Nordisk Film: »Hvad er man ikke villig til at gøre for sit barn?«.

Selv siger Paprika Steen, som tidligere har instrueret publikumssuccessen ‘Den tid på året’, om filmen:

»’Fædre & Mødre’ er fortællingen om en gruppe mennesker, der ikke bare går til badminton eller tennis i deres fritid. De går ’til skole’. Jeg håber på en sjov, rørende, dynamisk, tåkrummende film, der vil afspejle os selv med det, der i sidste ende er det vigtigste: Kærlighed og tilgivelse, med et bittersødt twist«.

‘Fædre & Mødre’ får premiere 6. oktober 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af