‘WandaVision’-spinoff med Agatha på vej på Disney+

‘WandaVision’-spinoff med Agatha på vej på Disney+
Kathryn Hahn som Agatha Harkness i 'WandaVision'. (Foto: Marvel Studios)

‘WandaVision’, Marvels første superhelteserie på Disney+, blev begravet i anmelderroser og seerhype i vinter. S¨å intens var interessen, at Disney+ simpelthen crashede ved premieren på afsnit syv, og det kommer dermed ikke som den helt store overraskelse, at serien nu får en spinoff.

Variety har erfaret igennem kilder, at Kathryn Hahns heks Agatha (som i, »It was Agatha all along«) står til at vende tilbage i sin egen serie, såvel som i et indtil videre ukendt antal superheltefilm på det store lærred.

Variety’s kilder bekriver spinoff-serien som en »mørk komedie«, og ‘WandaVision’s storroste showrunner Jac Schaeffer skal angiveligt skrive manuskriptet.

Det vides endnu ikke, hvornår Agatha-serien får premiere på Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af