Al Pacino skamroser ugenkendelig Jared Leto i ‘House of Gucci’: »Jeg bøjede mig i støvet«

Al Pacino skamroser ugenkendelig Jared Leto i ‘House of Gucci’: »Jeg bøjede mig i støvet«
Jared Leto. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

Ridley Scotts stærkt imødesete ‘House of Gucci’ har for længst kastet adskillige Oscar-rygter af sig. Og især filmens skuespillere er ved at lægge sig lunt i svinget til kampen om de gyldne mænd, der uddeles til februar.

Med på rollelisten er Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Salma Haeyk, Jared Leto og Al Pacino, og i et nyligt panelinterview afholdt af Academy Museum of Motion Pictures fortalte sidstnævnte legende, at navnlig Leto havde gjort stort indtryk under optagelserne. Det skriver Indiewire.

Al Pacino spiller Gucci-patriarken Aldo Gucci, mens Leto spiller sønnen og forretningsmanden Paolo, og skuespillernes første møde var elektrisk:

»Du har ingen ide om, hvor mindblowing det var, da den her fyr kom ind, klædt ud som Paolo … Jeg tænkte, ’Hvem er det?’ fordi han blev ved med at kalde mig ’Papa!’. En person som stod i nærheden sagde diskret, ’Al, det er Jared.’ Jeg sværger, jeg bukkede mig i støvet. Jeg husker, at jeg sagde til ham (Leto, red.): ’Du er en inspiration’.«

Både Jared Leto og Al Pacino er kendt (og berygtede) for deres intense tilgang til method acting, så der er selvsagt en vis poesi over Pacinos beundring.

Og så er det heller ikke helt underligt, at Pacino ikke øjeblikkeligt genkendte sin Oscar-vindende kollega, der har fået lidt af en makeover i ‘House of Gucci’:

Jared Leto i ‘House of Gucci’ (Foto: PR)

Ifølge Jared Leto selv blev castet kun bedre under Ridley Scotts instruktion:

»Ridley giver dig den største gave, og det er tillid. Og når du føler det, fyldes hele din verden med produktivitet, selvtillid og evnen til at tage chancer«.

‘House of Gucci’s officielle Twitter-konto mindede i går aftes om, hvordan Leto tager sig ud i ‘civil’, da stjernerne mødte op til filmens premiere i London:

‘House of Gucci’ får biografpremiere den 2. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af