David Fincher hylder filmkunsten i ny Netflix-serie – se traileren til ‘Voir’

David Fincher hylder filmkunsten i ny Netflix-serie – se traileren til ‘Voir’
David Fincher. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

David Fincher er som bekendt godt i gang med et fast Netflix-samarbejde, hvilket indtil videre har kastet ‘House of Cards’, ‘Mindhunter’ og ‘Mank’ af sig.

Mens vi venter på instruktørens næste film ‘The Killer’ (en hårdkogt lejemorderfortælling med Michael Fassbender og Tilda Swinton på rollelisten), kan Fincher præsentere en anden Netflix-eksklusiv titel i form af den nye dokumentarserie ‘Voir’.

‘Voir’ er en hyldest til filmkunsten. Gennem seks afsnit, der hver fungerer som en lille essayfilm, fortæller filmelskere og -kritikere (herunder Tony Zhou fra den hedengangne Youtube-kanal ‘Every Frame af Picture’) om deres kærlighed og personlige relation til filmmediet.

Fincher har skabt og produceret serien sammen med David Prior, der tidligere har lavet en række behind-the-scenes-dokumentarer om netop Finchers bagkatalog af (ny)klassikere som ‘Zodiac’ og ‘The Social Network’. Prior instruerede senest horrorfilmen ‘The Empty Man’, som fik stor ros her på sitet.

‘Voir’ får premiere på Netflix 6. december. Den nye trailer, der er propfyldt med klip fra (særligt engelsksprogede) filmklassikere, kan ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af