Ed Sheeran efter ‘Game of Thrones’-rolle: »Folks reaktioner ødelagde min oplevelse«

Ed Sheeran efter ‘Game of Thrones’-rolle: »Folks reaktioner ødelagde min oplevelse«
Ed Sheeran og Maisie Williams i 'Game Of Thrones' (Foto: PR)

I et interview med skuespillerne Monica Padman og Dax Shepard i podcasten ‘Armchair Expert’, fortæller Ed Sheeran om sin gæsterolle i ’Game of Thrones’ tilbage i 2017. Det skriver AV Club.

Sheeran er selv stor fan af serien, og da han blev spurgt, om han ville medvirke i afsnittet ’Dragonstone’ i sæson 7, hvor han skulle spille overfor Arya Stark aka. Maisie Williams, kunne han ikke sige nej. 

Den oprindelige plan var, at sæsonen skulle have været Maisie Williams’ sidste, og eftersom hun er venner med Sheeran, havde serieskaberne hemmeligholdt musikerens gæsteoptræden for at give Williams en glædelig overraskelse. 

I ’Armchair Expert’ fortæller Sheeran, at det var en god oplevelse at være med på settet og spille overfor Williams, men tilføjer dog:

»Folks reaktioner ødelagde min oplevelse lidt. Jeg føler, at jeg gjorde en masse mennesker sure«. 

På Twitter var der således blandt GOT-fans bred konsensus om, at Sheerans skuespil ikke levede op til Williams’ niveau, og at scenen mellem de to venner føltes som en malplaceret kendis-gimmick, der var ligegyldig i forhold til handlingen. 

Sheeran fortæller i podcasten, at han mærkede kritikken, og at den sågar førte til, at han deaktiverede sin Twitter-profil for en stund. 

Siden da har sangeren gjort sig visse overvejelser i forhold til at takke ja til andre gæsteoptrædener:

»Jeg forventede ikke, at der ville komme så stort et backlash. Jeg er helt sikkert mere påpasselig med de optrædener jeg bliver tilbudt nu«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af