Ed Sheeran tager pause fra musikken: »Tiden er inde til at drage ud og se noget mere af verden«

Ed Sheeran tager pause fra musikken: »Tiden er inde til at drage ud og se noget mere af verden«
Ed Sheeran.

Mens Justin Bieber netop har annonceret et massivt 2020 i musikkens tegn, har popstjerne-kollegaen Ed Sheeran meldt ud, at han vil holde pause fra musikken hele næste år.

Det skriver Sheeran på Instagram, hvor han fortæller, at han vil tage »ud og se noget mere af verden«. »’Divide’-æraen og turnéen ændrede mig liv på så mange måder, men nu er det hele slut og tiden er inde til at drage ud og se noget mere af verden«, skriver sangeren og fortsætter:

»Jeg har arbejdet mere eller mindre non stop siden 2017, så nu vil jeg holde en pause og rejse, skrive og læse«. Han lover desuden, at han vil vende tilbage med ny musik, når »tiden er inde, og jeg har levet lidt mere, så jeg rent faktisk har noget at skrive om«.

Sheeran har turnéet og indspillet ny musik lige siden ‘Divide’ udkom i 2017 og vandt Grammy’en for bedste pop album. I 2019 udgav han det stjernespækkede ‘No. 6 Collaborations Project’, der fik lunkne anmeldelser – blandt andet her på sitet, hvor vi kvitterede med to stjerner.

Sheeran har tidligere holdt et års pause fra musikken i kølvandet på ‘Multiply’-albummet, der affødte det massive hit ‘Thinking Out Loud’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af