Se Courteney Cox fremføre ikonisk ‘Friends’-dans med Ed Sheeran

Se Courteney Cox fremføre ikonisk ‘Friends’-dans med Ed Sheeran
Courteney Cox og David Schwimmer i 'Friends'-afsnittet 'The One with the Routine'. (Foto: PR)

Skuespillerne bag hele verdens favoritvennegruppe blev efter flere udskydelser omsider officielt genforenet, da ‘Friends: The Reunion’ i sidste uge fik premiere. Nu giver en af skuespillerne, Courteney Cox, sine fans et lille ekstra skud nostalgi i selskab med … Ed Sheeran.

»Havde vores egen reunion i weekenden«, skriver popsangeren i et opslag på sin Instagram-profil. Vedlagt er en video, hvor Cox og Sheeran, der ifølge Independent har været venner siden de mødtes til en fest i 2013, fremfører en ikonisk danserutine.

Der er tale om Monica og Ross’ gode, gamle bror-søster-rutine fra 8. klasse, som Courteney Cox og David Schwimmer fremførte i afsnittet ‘The One with the Routine’ fra sjette sæson af ‘Friends’.

Til afsnittets lydspor gennemfører Cox og Sheeran rutinen med ret stor sikkerhed – indtil de slutteligt runder af med at falde ned på jorden, da Sheeran ikke formår at gribe sin dansepartner. Videoen og den originale danserutine kan ses herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af